Ara

“3 Aralık Dünya Engelliler Günü” dolayısıyla okulumuz özel eğitim sınıfı öğrencilerimize okulumuzda öğretmenleri eşliğinde etkinlikler düzenlenmiştir. Dünyada her türlü engellere rağmen hayatına nice başarı hikayeleri sığdıran özel öğrencilerimize desteğimiz her zaman devam edecektir.

Ara

Öğrencilerimiz Dünya Geneli ZAV-100 2023 Klavye Yarışmasına katıldı.

Okulumuz Büro Yönetimi Alanı öğrencilerinden Eren ADIGÜZEL, Adalet Alanı Öğrencilerinden Halil YILMAZ, Kevser MELTEM, Zeynep SARĞIN, Selma BAYDEMİR ve Rabia AKBAŞ Dünya Klavye şampiyonası ZAV-100 katıldılar. 25 Metin üzerinden 1 saat boyunca çevrimiçi olarak düzenlenen klavye yarışmasında öğrencilerimiz üstün gayret göstererek yarışmayı tamamladılar. Öğrencilerimizin yarışmaya hazırlanması sürecini yöneten Büro Yönetimi Alanı Şefi Adem OLGUN, Adalet Alanı Şefi Nevzat KAYA'ya emeklerinden dolayı, Okul Müdür Yardımcılarımız Ali Tekin OCAKLI, Yavuz Alp ÖZTÜRK ve Zülfikar SITACI ile Okul Müdürümüz Hüseyin GÖKSAL'a desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Ara

“Öğrencilerin Güvenlik Birimlerini Gezmesi ve Tanıması Projesi”kapsamında öğrencilerimiz İlçe Emniyet Müdürlüğüne ziyaret edip görevliler tarafından bilgilendirilmiştir.

Kas

“24 Kasım Öğretmenler Günü“ kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen liseler arası kompozisyon yarışmasında okulumuz öğrencisi Zeynep SARĞIN ilçe birincisi olmuştur. Öğrencimizi ve öğretmenlerini tebrik ederiz.

Kas

“24 Kasım Öğretmenler Günü”kapsamında  İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen okullar arası müsabakalarda dereceye giren öğretmenlerimiz:

1-Ayak Tenisi Turnuvası Birinciliği: (Yavuz Alp ÖZTÜRK-Ali Tekin OCAKLI-Kasım ÖZER-Nevzat KAYA)

2-Masa Tenisi Turnuvası Üçüncülüğü: (Zeynep ÜNAL)

3-Dart Turnuvası Üçüncülüğü: (Ümran AKALAN)

4- Satranç Turnuvası İkinciliği: ( Abdülmecit ŞAHAP)

5- Satranç Turnuvası Üçüncülüğü: (Ali Tekin OCAKLI)

Dereceye giren öğretmenlerimizin ödülleri Mehmetçik Ortaokulunda düzenlenen törende kendilerine takdim edilmiştir. Öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Kas

Okulumuz öğretmenlerine yönelik “24 Kasım Öğretmenler Günü” dolayısıyla okul idaresi tarafından akşam yemeği düzenlendi. Okul Müdürü Hüseyin GÖKSAL günün anlam ve önemine hitaben kısa bir konuşma yaptı ve öğretmenlere emekleri için teşekkür etti.

Kas

“Öğrencilerin Güvenlik Birimlerini Gezmesi ve Tanıması Projesi”kapsamında öğrencilerimiz İlçe Jandarma Komutanlığına giderek görevliler tarafından bilgilendirilmiştir. Kendilerine bilgilendirmeleri için teşekkür ederiz.

Kas

20.11.2023 Pazartesi gününden itibaren geçerli olacak ders programına aşağıdaki linki kullanarak ulaşabilirsiniz.

Kas

10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü münasebetiyle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından lise öğrencileri arasında düzenlenen kompozisyon yarışmasında okulumuz 9. sınıf öğrencisi Murat GÜMÜŞ 1. olmuştur. Öğrencimize ve emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.

Kas

“10 Kasım Atatürk’ü Anma ve Cumhuriyet Koşusu Türkiye Şampiyonası” müsabakasında okulumuz 12. sınıf öğrencisi  Samet KARADAĞ 406 kişiden 61. olmuştur. Kendisine ve antrenörlerine teşekkür ederiz.

Kas

Şehit Hüseyin Gürlekli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Okul Müdürü olarak göreve başlayan Hüseyin GÖKSAL‘ a  okulumuzdaki tüm öğretmenler adına yeni görevinde başarılar dileriz.

Kas

Okulumuz 12. sınıf öğrencisi Samet KARADAĞ Kütahya ilinde düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Koşusu`nda dereceye girmiş ve TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA katılmaya hak kazanmıştır. Öğrencimize "10 Kasım Atatürk'ü Anma ve Cumhuriyet Koşusu Türkiye Şampiyonası" müsabakasında başarılar diler, emeği geçen antrenör ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Gediz Kaymakamlığı bünyesinde Gediz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü nezdinde, İlçe Gençlik ve Spor MEM, Şehit Hüseyin Gürlekli MTAL işbirliği ve  Türkiye Satranç Federasyonu (TSF) İlçe Başkanı Abdülmecit ŞAHAP koordinatörlüğünde "Cumhuriyetimizin 100. Yılı Gediz Satranç Turnuvası" 24/10/2023 Salı günü Gediz Şehit Hüseyin Gürlekli MTAL' de yapıldı.

Teknik toplantı sonrası,

TSF İlçe Başkanının temsili e4  hamlesiyle turnuva başlatıldı.

Turnuvada 62 öğrenci sporcu kıyasıya mücadele etti. 38 veli, idareci ve öğretmenin de tanıklık ettiği; satranç sporcularının heyecanlı ataklarında kale, vezir ve at hamleleri etkili oldu.

İLKOKUL KATEGORİSİ İLÇE SIRALAMASI:

1. İsmail Can ALTINKAYA (Kurtuluş İ.O.)

2. İbrahim Kerim SUBAŞI (Kurtuluş İ.O.)

3. Yusuf Sait BENLİ (Kurtuluş İ.O.)

ORTAOKUL KATEGORİSİ İLÇE SIRALAMASI:

1. Eymen Efe KARAASLAN (Mehmetçik O.O.)

2. İbrahim KARATAŞ (Gökler O.O.)

3. Eymen ŞAHAP (Atatürk O.O.)

LİSE KATEGORİSİ İLÇE SIRALAMASI:

1. Bünyamin BENLİ (GFL)

2. İsmail Ozan DEMİRKESEN (GEÇAL)

3. S.Can GÜNDOĞDU (GFL)

Dereceye giren sporcuları tebrik eden ŞAHAP, Cumhuriyetimizin 100. yılında sporculara; antrenör, öğretmen, idareci ve veli toplam 100 katılımcıya  teşekkür etti.

Dereceye giren sporcular 29.Ekim. 2023 Pazar günü Gençlik ve Spor Müdürlüğü Stadında Düzenlenen Cumhuriyet Bayramı töreninde ödüllerini teslim aldılar.

Ekm

100. yılını kutladığımız Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. Yaşasın Cumhuriyet!!!