Ock

Kütahya Eğitim ve Gelişim Programı kapsamında "Selçuklu Okuyor" projesi yürütülmektedir. Her sabah 08.30 ile 08.45 saatleri arasında öğretmen ve öğrencilerimiz kitapla buluşmaya devam ediyor.

Ock

Bugün okulumuzda Kurum Kültürü kapsamında Okul müdürümüz Hüseyin COŞKUN,Okul Aile Birliği Başkanı Sayın Esin EKER ve Okul Aile Birliği yönetim kurulu üyemiz Azime Kahraman 'ın hazırladıkları kokteylde buluştuk. Yapılan etkinlik samimi bir ortamda gerçekleşti.Kendilerine bu jest için kurumumuz adına teşekkür ediyoruz.

Ock

Cumhuriyet Başsavcılığı makamında gerçekleşen ziyarette Cumhuriyet Başsavcısı Elif Sümeyye MADANOĞLU Yazı İşleri Müdürü Asiye EREN Okul Müdürümüz Hüseyin COŞKUN, Müdür Yardımcımız Yavuz Alp ÖZTÜRK, Adalet Alan Şefi Nevzat KAYA ile Adalet Öğretmeni Sinem AVCI hazır bulundular.
Görüşmede iki kurum arasında yapılacak işbirlikleri ve projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Uygulamalı derslerde öğrencilerin adliyedeki uygulamaları ve diğer etkinliklerin planlanması görüşüldü. Ayrıca İşletmelerde Mesleki Eğitim- Staj ile ilgili hususlar konuşularak Gediz Adliyesi' nde staj eğitimini devam ettiren 12. sınıf Adalet Alanı öğrencileri eğitim gördükleri birimlerde ziyaret edildi.

Okul müdürümüz Hüseyin COŞKUN Cumhuriyet Başsavcısı Elif Sümeyye MADANOĞLU'na misafirperverliklerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Ziyaret hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

Ock

Gediz Masa Tenisi Yıldız Kız Erkek Kategorisinde İlçe Müsabakaları yapıldı.

Okulumuzda düzenlenen turnuvalara 5 okul katıldı.Yıldız  Erkeklerde Mehmetçik O.O. birinci olurken; Yıldız Kızlarda 1 Eylül O.O. birinci oldu.Özel Gediz İsabet O.O, Mehmetçik O.O 1 Eylül İ.H. O.O. müsabakalarda kıyasıya mücadele etti. Sporculara ilde düzenlenecek turnuvada başarılar dileriz.

Ara

13 Mart 2021 Pazartesi günü okulumuzda düzenlenen "Okul Sporları Satranç Takım İlçe Turnuvası" Gediz İlçe Spor Müdürlüğü, İlçe MEM ve TSF İlçe temsilciliği koordinesinde 20 sporcunun katılımıyla MİNİKLER ve KÜÇÜKLER kategorisi tamamlanmıştır.

Emeği geçen tüm idareci, öğretmen ve antrenörlerimize teşekkür ederiz. Öğrenci ve satranç sporcularını ilgilerinden dolayı kutlarız.

Okulumuz Matematik öğretmeni Abdülmecit ŞAHAP (TSF SATRANÇ İLÇE TEMSİLCİSİ) koordinatörlüğünde gerçekleşen turnuvada kendisine emeklerinden dolayı ayrıca teşekkür ederiz.

Her türlü desteğini esirgemeyen okul müdürümüz Hüseyin COŞKUN ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürümüz Muhammet KESKİN' e teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz öğrencileri Kütahya'da düzenlenen Futbol il 1.liği müsabakalarına katılarak okulumuzu temsil etmeye devam ediyorlar.Sağlıklı bir nesil için sporun ve sporcunun her zaman yanında olmaya devam ediyoruz.Takımımıza turnuva boyunca başarılar diliyoruz.

Ara

Okulumuz futsal takımı bugün ilçemizde düzenlenen futsal müsabakalarına katıldı.İlk maçında sahadan galibiyetle ayrilan takimimiza bir sonraki maçında başarilar dileriz.

Kas

Selçuklu ailesi olarak 24 Kasım Öğretmenler günü kapsamında yemek etkinliği düzenlemiştir. Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarız.

Kas

Okulumuzda öğrenci velilerimize yönelik " Okul Başarısında Ailenin Rolü" konulu seminer verildi. Rehber öğretmenimiz Volkan DAĞDELEN' e ve seminere katılan tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzda düzenlenmeye başlayan deneme sınavinda 1. olan 9-Bilişim Teknolojileri sınıfı öğrencilerinden Öymen BAŞGÜL okul idaresi ve öğretmenlerimiz tarafindan ödüllendirildi. Öğrencimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Ekm

Okulumuzda Mevlid-i Nebi haftası etkinlikleri çerçevesinde program düzenlendi. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü kapsamında öğrencilerimiz sokak hayvanlarını besledi.

Ekm

4 Ekim Dünya Yürüyüş günü etkinlikleri kapsamında ilçemizde düzenlenen yürüyüşe okulumuz öğrencileri de katılım sağladı.