Mrt

“18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü” dolayısıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından lise öğrencileri arasında düzenlenen kompozisyon yarışmasında okulumuz öğrencisi Ceylin TOPÇU 1. olmuştur. Öğrencimize ve emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

“12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY’u Anma Günü” dolayısıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından lise öğrencileri arasında düzenlenen kompozisyon yarışmasında okulumuz öğrencisi Burcu KARAKAYA 1. olmuştur. Öğrencimize ve emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

2024 Türkiye İhsan Yener Klavye Şampiyonası Sonuçlandı.

Okulumuz öğrencileri Türkiye genelinde çevrimiçi olarak uygulanan 2024 Türkiye İhsan Yener Klavye şampiyonasına katıldılar. Yarışmaya katılan öğrencilerimizden Nisahanım AYDOĞDU 13-16 yaş grubunda il birincisi, Türkiye 11.si, Ahmet Furkan YİĞİT il 10’su, Türkiye 61,’si, Eren ADIGÜZEL 17-20 yaş grubunda il 4.’sü, Türkiye 42.’si olmuştur.  Öğrencilerimize göstermiş oldukları başarıdan dolayı tebrik ederiz.  Öğrencilerimizin yarışmaya hazırlanması, kayıtlarının yapılması ve yarışma sırasında yanlarında bulunarak destek veren Büro Yönetimi Alanı Şefi Adem OLGUN, Adalet Alanı Şefi Nevzat KAYA’ya özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz. Yarışmaya katılan öğrencilerimizden Nisanhanım AYDOĞDU ile Eren ADIGÜZEL 18 Mart-26 Nisan 2024 tarihleri arasında yapılacak olan Dünya Klavye Şampiyonasına katılacaklardır.

Mrt

“Aile Yapısının Korunması ve Ailenin Güçlendirilmesi İl Eylem ve Faaliyet Planı” çerçevesinde okulumuz rehber öğretmeni tarafından velilere yönelik “Teknoloji Bağımlılığı” konulu seminer verilmiştir. Faaliyet çerçevesinde velilerle Şehit Hüseyin GÜRLEKLİ’ nin ailesine ziyarette bulunulmuştur.

Şbt

“28 Şubat Sivil Savunma Günü” etkinlikleri çerçevesinde ve deprem bilincinin oluşturulması, depreme karşı hazırlıklı olunması amacıyla okulumuzda tatbikat gerçekleştirilmiştir. Gediz Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personeli tarafından acil durumlarda etkin, hızlı ve zamanında müdahale konusunda öğrencilerimize bilgilendirme yapılmıştır. Gediz İtfaiye Müdürlüğüne ve personeline teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz öğretmenleri ve 11-12. sınıf öğrencilerimize İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Şenol Aygün tarafından 16 saatlik İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi verilmiştir. Desteklerinden dolayı Gediz Halk Eğitim Merkezine teşekkür ederiz.

Şbt

Kütahya’da düzenlenen  İl Tenis Şampiyonası’nda okulumuz öğrencileri  Genç Kızlar İl 1.si ve Genç Erkekler İl 2.si olmuştur. Bölge finallerinde ilçemizi ve ilimizi kız tenis takımımız temsil edecektir. Öğrencilerimizi ve antrenörlerimiz Ahmet Emre ÖZTÜRK ve Batuhan SEZEN’ i kutluyor ve bölge finallerinde başarılar diliyoruz. Katkılarından dolayı Gediz Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne de teşekkür ederiz.

Şbt

05.02.2024 tarihinden itibaren geçerli olacak ders programına aşağıdaki linki kullanarak ulaşabilirsiniz.

Ock

Sürdürebilir Kalkınma ve 8-14 Ocak Enerji Tasarrufu Haftası kapsamında okulumuz öğrencilerine farkındalık oluşturmak için elektrik anahtarlarına ve lavabolara uyarı afişleri asıldı.

Ock

Gediz Kız İmam Hatip Lisesi Konferans Salonu’nda Milli Savunma Üniversitesi Tanıtım Toplantısı gerçekleştirildi. Okulumuz öğrencilerine üniversiteye başvuru ve hazırlık süreci ile ilgili yetkililer tarafından bilgi verildi.

Ock

Madde kullanımı ile mücadelede farkındalık ve bilinçlendirme oluşturmak için planlanan “En İyi Narkotik Polisi; Anne” projesi kapsamında okulumuz öğretmenlerine ve velilere yönelik seminer düzenlenmiştir.

Ock

Kültür, Medeniyet ve Değerler Kulübü ÇEDES projesi kapsamında Dumlupınar Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Temel İslam Bilimleri Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şadi EREN tarafından okulumuz öğrenci ve öğretmenlerine “Mübarek Gün ve Gecelerin Önemi” konulu konferans verilmiştir.

Ock

Okul sporları kapsamında düzenlenen Futsal il müsabakalarında mücadele eden takımımıza, öğrencilerimize ve antrenörlemiz Ahmet Emre ÖZTÜRK ve Batuhan SEZEN’e teşekkür ederiz.

Ara

DÜNYA KLAVYE ŞAMPİYONASINDA OKULUMUZ ÜSTÜN BAŞARI GÖSTERMİŞTİR.

Dünya geneli online olarak düzenlenen ZAV-100 Dünya Klavye Yarışmasına okulumuzdan 6 öğrenci ile katıldık. Yarışma 5-9 Aralık tarihlerinde online olarak verilen 25 metinin 1 saat içerisinde tamamlanması şeklinde gerçekleştirildi. 11 ülkeden yarışmacıların katıldığı Klavye Yarışmasında öğrencilerimizden Eren ADIGÜZEL Türkiye 15. si, Dünya 147. si olma başarısı göstermiştir. Yarışmaya katılan diğer öğrencilerimizden Nisahanım AYDOĞDU Türkiye 23, Dünya 253, Zeynep SARĞIN Türkiye 24, Dünya 258, Rabia Akbaş Türkiye 30, Dünya 299, Kevser MELTEM Türkiye 78 Dünya 384, Halil YILMAZ Türkiye 138 Dünya 438, Selma BAYDEMİR Türkiye 203, Dünya 475.’incisi olarak okulumuzu, ilçemizi ve ilimizi başarılı bir şekilde temsil etmişlerdir.  Öğrencilerimizin yarışmaya hazırlanmasında, yarışma başvurusu ve yarışma sırasında yanlarında olarak onlara destek veren Büro Yönetimi Alanı Şefimiz Adem OLGUN ve Adalet Alanı Şefimiz Nevzat KAYA’ya teşekkür ederiz.   Yarışmaya katılım konusunda destek veren okulumuz öğretmenlerine, Okul Müdür Yardımcılarımız Yavuz Alp ÖZTÜRK, Zülfikar SITACI, Ali Tekin OCAKLI ve Okul Müdürümüz Hüseyin GÖKSAL’a teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz öğrencileri ilçemizde açılan Diyanet Gençlik Merkezini ziyaret ederek merkezin çalışmaları hakkında bilgi edindiler. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut BAHADUR önderliğinde gerçekleşen ziyarette İlçe Müftüsü Sebahattin TURAN, öğrencilerimize gençlik merkezini tanıtarak ileriki günlerde farklı etkinliklerin yapılacağı bir merkez haline getirileceğini belirtti.