May

2023-2024 Okul Sporları Bocce-Petank Gençler Kütahya Şampiyonası' nda okulumuz Şehit Hüseyin Gürlekli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Genç Kızlar Kategorisinde il ikincisi, Genç Erkekler Kategorisinde il dördüncüsü olmuştur. Sporcu kız öğrencilerimiz Seval GÜNEŞ, Fadime KAYA, Ecrin CEBE, Neslihan KUL, Merve DURMUŞ; sporcu erkek öğrencilerimiz Hasan Hüseyin YILDIRIM, İbrahim GÜR, Berat ALTINTAŞ, Sinan EROĞLU, Alper GEDİK' i ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Mustafa TEKİN' i kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Nis

Millî Eğitim Bakanlığınca, tüm öğretim kademelerindeki zorunlu derslere ait "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" yeni müfredat taslağı, "https://gorusoneri.meb.gov.tr" adresinden kamuoyunun görüşüne sunuldu. Yeni müfredat taslağı için internet sitesi üzerinden bir hafta süresince görüş bildirilebilecek.

Nis

“Kutü’l Amare Zaferi” nin 108. Yıl dönümü kutlama programı okulumuzda İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut BAHADUR’un katılımıyla gerçekleştirildi. Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz Rehber Öğretmeni Berna DÜNDAR tarafından “ihmal, İstismar ve Mahremiyet Eğitimi” konulu öğrenci velilerine yönelik bilgilendirme yapılmıştır. Katılım sağlayan velilere ve öğretmenimize teşekkür ederiz.

Nis

Kütahya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından “Turizm Haftası” kapsamında düzenlenen şiir yarışmasında okulumuz öğrencisi Emine KAYNAK il ikincisi olmuştur. Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman KIZILTOPRAK tarafından öğrencimize ödülü takdim edilmiştir. Öğrencimize ve emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Gediz Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından “Vatan ve Kahramanlık Buluşmaları” kapsamında gazilerimiz  ile okulumuz öğrencileri bir araya getirildi. Bu anlamlı buluşma vatan ve kahramanlık ruhunu gelecek nesillere taşıyan bir köprü kurması açısından önem taşımaktadır. Gazimize ve görevlilere teşekkür ederiz.

Mrt

Okul sporları kapsamında ilimizde düzenlenen Tenis Genç Kızlar A Kategorisinde 1. olan okul takımımız Manisa/ Demirci’de düzenlenen bölge finallerinde ilimizi en iyi şekilde temsil etmiştir. Öğrencilerimizi ve antrenörlerini tebrik ederiz.

Mrt

“Değerler Eğitimi” kapsamında ilçe müftülüğümüz tarafından görevlendirilen yetkili tarafından okulumuz öğrencilerine “Ramazan ve Ahiret Bilinci” konulu konferans verilmiştir.

Mrt

“18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü” dolayısıyla İlçe Müftülüğümüz tarafından düzenlenen resim yarışmasında okulumuz öğrencilerinden Ceylin Naz DEVELLİ ilçe 2. si, Alper GEDİK ilçe 3. sü olmuştur. Öğrencilerimize ödülleri İlçe Müftüsü Sebahattin TURAN tarafından takdim edilmiştir. Öğrencilerimize ve emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

“18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü” dolayısıyla ilçemiz mezarlığındaki şehitlerimizin kabirleri okul müdürlüğümüz tarafından ziyaret edildi.

Mrt

“18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü” dolayısıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından lise öğrencileri arasında düzenlenen kompozisyon yarışmasında okulumuz öğrencisi Ceylin TOPÇU 1. olmuştur. Öğrencimize ve emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

“12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY’u Anma Günü” dolayısıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından lise öğrencileri arasında düzenlenen kompozisyon yarışmasında okulumuz öğrencisi Burcu KARAKAYA 1. olmuştur. Öğrencimize ve emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

2024 Türkiye İhsan Yener Klavye Şampiyonası Sonuçlandı.

Okulumuz öğrencileri Türkiye genelinde çevrimiçi olarak uygulanan 2024 Türkiye İhsan Yener Klavye şampiyonasına katıldılar. Yarışmaya katılan öğrencilerimizden Nisahanım AYDOĞDU 13-16 yaş grubunda il birincisi, Türkiye 11.si, Ahmet Furkan YİĞİT il 10’su, Türkiye 61,’si, Eren ADIGÜZEL 17-20 yaş grubunda il 4.’sü, Türkiye 42.’si olmuştur.  Öğrencilerimize göstermiş oldukları başarıdan dolayı tebrik ederiz.  Öğrencilerimizin yarışmaya hazırlanması, kayıtlarının yapılması ve yarışma sırasında yanlarında bulunarak destek veren Büro Yönetimi Alanı Şefi Adem OLGUN, Adalet Alanı Şefi Nevzat KAYA’ya özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz. Yarışmaya katılan öğrencilerimizden Nisanhanım AYDOĞDU ile Eren ADIGÜZEL 18 Mart-26 Nisan 2024 tarihleri arasında yapılacak olan Dünya Klavye Şampiyonasına katılacaklardır.

Mrt

“Aile Yapısının Korunması ve Ailenin Güçlendirilmesi İl Eylem ve Faaliyet Planı” çerçevesinde okulumuz rehber öğretmeni tarafından velilere yönelik “Teknoloji Bağımlılığı” konulu seminer verilmiştir. Faaliyet çerçevesinde velilerle Şehit Hüseyin GÜRLEKLİ’ nin ailesine ziyarette bulunulmuştur.

Şbt

“28 Şubat Sivil Savunma Günü” etkinlikleri çerçevesinde ve deprem bilincinin oluşturulması, depreme karşı hazırlıklı olunması amacıyla okulumuzda tatbikat gerçekleştirilmiştir. Gediz Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personeli tarafından acil durumlarda etkin, hızlı ve zamanında müdahale konusunda öğrencilerimize bilgilendirme yapılmıştır. Gediz İtfaiye Müdürlüğüne ve personeline teşekkür ederiz.