Etiket Sonuçları: adalet sarayı

Mrt

Okul sporları kapsamında ilimizde düzenlenen Tenis Genç Kızlar A Kategorisinde 1. olan okul takımımız Manisa/ Demirci’de düzenlenen bölge finallerinde ilimizi en iyi şekilde temsil etmiştir. Öğrencilerimizi ve antrenörlerini tebrik ederiz.

Mrt

Okulumuzda yapılacak 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 2. dönem 1. sınav tarihleri belirlendi.

Şbt

Kütahya’da düzenlenen  İl Tenis Şampiyonası’nda okulumuz öğrencileri  Genç Kızlar İl 1.si ve Genç Erkekler İl 2.si olmuştur. Bölge finallerinde ilçemizi ve ilimizi kız tenis takımımız temsil edecektir. Öğrencilerimizi ve antrenörlerimiz Ahmet Emre ÖZTÜRK ve Batuhan SEZEN’ i kutluyor ve bölge finallerinde başarılar diliyoruz. Katkılarından dolayı Gediz Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne de teşekkür ederiz.

Ock

ÇEDES Projesi kapsamında sokakta yaşayan hayvanların yanısıra evlerimizde bulunan hayvanlarında bakımında etkin olmak adına kulüp öğrencilerimiz evlerindeki hayvanlarla da ilgilenerek etkinliği gerçekleştirmişlerdir.

Ara

DÜNYA KLAVYE ŞAMPİYONASINDA OKULUMUZ ÜSTÜN BAŞARI GÖSTERMİŞTİR.

Dünya geneli online olarak düzenlenen ZAV-100 Dünya Klavye Yarışmasına okulumuzdan 6 öğrenci ile katıldık. Yarışma 5-9 Aralık tarihlerinde online olarak verilen 25 metinin 1 saat içerisinde tamamlanması şeklinde gerçekleştirildi. 11 ülkeden yarışmacıların katıldığı Klavye Yarışmasında öğrencilerimizden Eren ADIGÜZEL Türkiye 15. si, Dünya 147. si olma başarısı göstermiştir. Yarışmaya katılan diğer öğrencilerimizden Nisahanım AYDOĞDU Türkiye 23, Dünya 253, Zeynep SARĞIN Türkiye 24, Dünya 258, Rabia Akbaş Türkiye 30, Dünya 299, Kevser MELTEM Türkiye 78 Dünya 384, Halil YILMAZ Türkiye 138 Dünya 438, Selma BAYDEMİR Türkiye 203, Dünya 475.’incisi olarak okulumuzu, ilçemizi ve ilimizi başarılı bir şekilde temsil etmişlerdir.  Öğrencilerimizin yarışmaya hazırlanmasında, yarışma başvurusu ve yarışma sırasında yanlarında olarak onlara destek veren Büro Yönetimi Alanı Şefimiz Adem OLGUN ve Adalet Alanı Şefimiz Nevzat KAYA’ya teşekkür ederiz.   Yarışmaya katılım konusunda destek veren okulumuz öğretmenlerine, Okul Müdür Yardımcılarımız Yavuz Alp ÖZTÜRK, Zülfikar SITACI, Ali Tekin OCAKLI ve Okul Müdürümüz Hüseyin GÖKSAL’a teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz öğrencileri ilçemizde açılan Diyanet Gençlik Merkezini ziyaret ederek merkezin çalışmaları hakkında bilgi edindiler. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut BAHADUR önderliğinde gerçekleşen ziyarette İlçe Müftüsü Sebahattin TURAN, öğrencilerimize gençlik merkezini tanıtarak ileriki günlerde farklı etkinliklerin yapılacağı bir merkez haline getirileceğini belirtti.

Ara

ÇEDES Projesi Cami Etkinliği için danışman öğretmen Şehri BOZKURT ile kulüp öğrencileri Gediz Ulu Camiyi ziyaret etmiş, manevi danışman Nurullah YÜKSEL öğrencilere yardımseverlik ve merhamet konulu sohbet yapmıştır.

Ekm

ÇEDES Projesi Ahlaki Değerlere Sahip Çıkıyorum Selamlaşma etkinliği kulüp öğrencileri ile gerçekleştirilmiştir.

Haz

Sene sonu etkinlikleri kapsamında gerçekleştirdiğimiz okulumuz Şehit Hüseyin Gürlekli  Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğretmenler ve Öğrenciler Arası  Bocce (Petank) Turnuvası sonuçlandı.

Dereceye giren öğretmenlerimiz;

BAYANLAR KATEGORİSİNDE:

1. Vildan Şengül

2. Hatice Güngör Akbaş

3. Ümran Akalan

ERKEKLER KATEGORİSİNDE:

1. Kasım Özer

2. Yavuz Alp Öztürk

3. Ali Tekin Ocaklı

Dereceye giren

öğrencilerimiz;

GENÇ KIZLAR KATEGORİSİNDE:

1. Hamide Kul - Eylül Altın

2. Seval Güneş - Dilara Sözver

3. Hamide Sena İnci- Meryem Sena Özkan

GENÇ ERKEKLER KATEGORİSİNDE:

1. Hasan Hüseyin Yıldırım- Mustafa Fuat Dönmez - Kaan Çelik

2.  Sinan Eroğlu - Emirhan Odu - Salih Can Güngör

3. İbrahim Gür - Halil Yılmaz- Süleyman Akman

Turnuvamıza katılan öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. Dereceye giren öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz. Ödülleri 09.06.2023 Cuma günü İstiklal Marşı töreninde takdim edilecektir.

Haz

Edebiyata farklı bir bakış açısı kazandırmak ve öğrencilerde kitap okuma sevgisini artırmak amacıyla düşündüğümüz "Kitaplarda Yaşıyorum" adlı projemizi gerçekleştirdik. Bu projede öğrencilerimiz, Türk ve Dünya Edebiyatının önemli romanlarını okuyup birçok roman kahramanına hayat verdi. Hem okulumuzdaki hem de farklı okullardan öğrencileri ağırlayıp, yaptığımız sergi gösterimi ile roman kahramanlarıyla tanıştırdık. Proje sorumlusu Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenlerimiz Zehra ERDOĞAN’a, Vildan ŞENGÜL’e, emeği geçen tüm öğretmenlerimize, katılım gösteren okullara ve görevli öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

May

Okulumuzda öğretmenler ve öğrenciler arası bocce turnuvası düzenlenecektir.

May

Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Fatma KOCA yönetmenliğinde öğrencilerimiz tarafından oynanan "Türkmen Düğünü" adlı tiyatro oyunu velilerin de katılımıyla ilgiyle izlendi. İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İbrahim EMRE’nin katılımıyla gerçekleşen gösterimiz büyük beğeni topladı. Oyunun gösteriminde teknik katkı sunan Serdal ÖZÇELİK’e, Nazım Cevdet YILMAZ’a, emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

2023 yılı İnterstenotürk İhsan Yener Türkiye Klavye Şampiyonasına katılan öğrencilerimize belgeleri takdim edildi. Yarışmada Kütahya 1. si olan Eren ADIGÜZEL’e Okul Müdür Vekilimiz Yavuz Alp ÖZTÜRK tarafından ödül verildi. Katılan öğrencilerimize ve yarışmaya hazırlayan öğretmenlerimiz Adem OLGUN ve Nevzat KAYA’ya teşekkür ederiz.

Mrt

Gediz Adliyesine Adalet öğrencilerinden mesleki gezi.

Okulumuz adalet alanı 11. sınıf Ceza İnfaz Koruma Memurluğu ve Zabıt Katipliği Memurluğu Dalı öğrencileriyle birlikte Gediz Adliyesine mesleki gezi düzenlendi. Adliyedeki

Asliye Hukuk mahkemesi, icra müdürlüğü, Adli Sicil bürosu, hukuk mahkemeleri ön büro ve tevzi bürosu, sulh Hukuk mahkemesi, asliye ceza mahkemesi, ilamat ve infaz bürosu, hazırlık bürosu birimleri yetkileri tarafından ilgili birimler tanıtıldı. Birim tanıtımlarından sonra Duruşmalara stajyer öğrenci olarak izleme gerçekleştirildi. Misafirperverliklerinden dolayı yetkililere teşekkür ederiz.